Taittovirhekirurgia

Kattavat tiedot siitä, kenelle taittovirhekirurginen leikkaus voidaan tehdä, kuinka leikkausprosessi etenee esitutkimuksesta itse operaation kautta jälkitarkastukseen, sekä millaiset kustannukset leikkauksesta koituvat, löytyvät Femtolasikin ja Silmäaseman sivuilta.

Itse käytän leikkauksissa pääosin Smile- ja Femtolasik-menetelmiä, joissa toimenpide suoritetaan kokonaan lasertekniikan avulla. Leikkaus on turvallinen, nopea ja kivuton.

Silmien taittovirhekirurgian avulla voidaan korjata liki- ja kaukonäkö sekä hajataitteisuus. Onnistuneen taittovirhekirurgisen leikkauksen jälkeen on mahdollista elää kokonaan ilman silmälaseja.

Ennen toimenpidettä tehdään perusteellinen ennakkotutkimus, jossa varmistetaan, ettei silmissä ole estettä toimenpiteelle. Ennakkotutkimuksessa mitataan näön tarkkuus, silmänpaineet, sekä silmänpohjien ja sarveiskalvon sopivuus leikkausta varten.

Jos Sinä haaveilet elämästä ilman silmälaseja, ota rohkeasti yhteyttä sopivan leikkauspaikan ajanvaraukseen, niin katsotaan yhdessä, mitä voin tehdä nähdäksesi kirkkaasti ilman laseja.